Knyter säckar även i Spanien

kl. 23:53:24, 2011-09-12
I och med att Malaga ägnade kvällen åt att hemmavinna med hela 4-0 över stackars Granada är helgens La Ligaomgång till ända. Låt oss knyta ihop säcken med öppna och härliga tankar kring spektaklet.


---

-       Barcelona poängtapp är så klart fantastiskt för ligan. Inte för att Barcelona på något sätt kommer att stå utanför en topp 2 placering i vår. Utan det fantastiska ligger i att de blev tillrättavisade och bestulna av laget som genom det horribla tv-avtal som finns i La Liga, tjänar allra minst på det. Barcelona tjänar mest. Nej, Pep, ställer man ut skorna och tror att man enkelt ska håva in tre poäng på bortaplan i La Liga SKA det straffa sig. Sedan att Busquets räddade öppet mål med handen, och endast fick en varning för det – bara i Barca folk, bara i Barca. Helgens bästa oväntade resultat.

 

-       Marängerna gjorde inte samma misstag som Barcelona, tyvärr. Real Madrid ser så snuskigt starka ut i år att jag inte vet var jag ska ta vägen.

 

-       Marcelo Bielsa, vad händer? Varför är ni inte bättre? Va? Den framgångssaga den förra ledningen påbörjade kan drastiskt avslutas av den nya. Tror dock det vänder. Nästa vecka väntar nykomlingen Betis, visa då vad ni går för.

 

-       Valencia avfärdade Atletico på hemmaplan. Matchen hettade aldrig riktigt till och Falcao hängde ärligt talat inte med i tempot. Valencia sköt 1-0 och parkerade en vit spelarbuss i eget straffområde. Sexigare än så blev det tyvärr inte.

 

-       Jag gav Malaga en chans att sikta in sig mot Granada, kommer ni ihåg det? Pellegrini’s legoknektar tog den. Kommer de blåvita igång nu tro? Hoppas.

 

Hur som helst. En härlig omgång även i La Liga!

 

/Leo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0