Projektet Leopold Strand

kl. 13:29:41, 2012-11-26

 

Här kommer det absolut sista blogginlägget. Även om bloggen på senare tid inte varit sådär sprudlande.

 

Vi är två som hittade på och skapade den fiktiva karaktären Leopold Strand. Sommaren 2011 skapade vi ett twitter-konto och döpte det till Leopold Strand. Mycket oklart varför, men så blev det. Vi inriktade oss på ett område vi båda älskar. Fotbollen. Precis som i de flesta mediekanaler tillägnades inte våra två stora intresseområden – spansk och italiensk fotboll - särskilt stor uppmärksamhet på twitter. I alla fall inte i samma omfattning som den där Barclays.

 

Med Leo ville vi skriva om fotboll, vilket vi gjorde i nära ett år.

 

Genom Leo har vi lärt oss otroligt mycket, twitter är minst sagt en imponerande och överlägsen informations- och kommunikationskanal. Kunniga och nyfikna människor finns i mängder att diskutera med, vilket vi får säga att vi gjort många gånger.

 

Vi vill här tacka er som följt oss och er som vi har haft givande diskussioner och tuggat med. Givetvis är det här inget mer än en liten notis som inte bör ägnas någon som helst uppmärksamhet, vi vill endast avsluta kapitlet med Leo.

 

Vi två bakom Leopold Strand kommer givetvis inte släppa honom helt utan kommer att fortsätta kolla av kontot och mailen. Och som tidigare nämnt, twitter är en överlägsen informationskanal. För fotbollen släpper vi inte.

 

Vi finns nu efter Leos avsked och liverapporterar spansk och italiensk fotboll på Aftonbladet.se med jämna mellanrum. Vi kanske ses där!

 

Tack igen,

 

Fredrik Vallström & Johan Renvall

(På twitter: @fvallstrom och @jrenvall)


RSS 2.0